Coachning som utgår från dig

Hur mår du?

Bär du på surdegar av oro, rädslor, ältande, drama, känsla av att ha fastnat eller annat som bidrar till att du tappat glädjen och upplever dig energilös inombords eller kanske lite vilsen? Så behöver det inte vara.

Med min coachning och dess kraftfulla verktyg, min närvaro samt mina personliga erfarenheter så har jag möjligheten att hjälpa dig på ett stärkande vis för att du ska nå dit du önskar.

Jag hjälper till att hitta nycklarna till

Med närvarande och stärkande coachning hjälper jag både företag och privatpersoner som vill leva mer från sitt hjärta AnnaS Coachnings gröna hjärta

Välkommen!

Kul att du hittat till min sida, varmt välkommen!
Jag heter Anna Sundvall och är lyckligt lottad som får göra det jag brinner för – att bidra till mänskligt växande. Det är fantastiskt att få möta klienter, både företag och privatpersoner, som nyfiket utforskar sig själva för att hitta styrkan och glädjen till dagar med mer av lätthet och glädje.

Att få bidra till att kraften, glädjen och energin växer – det är så vackert och ger mig oändligt mycket!

Något jag tänkt på är samhällets statusnorm som är styrande och ”viktig”, den har till stor del blivit vår grundstruktur. 

Mycket utgår från prestation och krav, utan att utrymmet för egen reflektion ges. Vad vill vi, eller samhällets barn – egentligen? När stannar vi upp och frågar oss själva, eller våra barn det?

Och – om vi har ett svar, ges utrymmet att leva efter det då? 

Tänk om vi som barn fick träna lika mycket på att känna och uttrycka känslor, som att plugga multiplikationstabeller och glosor – blev lyssnade på och respekterade för det.

Så mycket bättre vi skulle må om grunden till statusnormen var att vi lyssnar på, och respekterar oss själva och varandra. Om vi redan från barnåren, upp genom tonåren får verktyg att respektera och älska oss själva – precis så som vi är utan att krav och jämförelse var grunden. Då skulle prestationskraven blekna och resultaten kunde istället uppnås med mer av glädje och mening. 

Ta gärna kontakt med mig!

Vi bokar då ett kostnadsfritt, kravlöst samtal där vi kikar lite närmare på vart du står idag och vart du vill. Känner du då att jag är rätt för dig sätter vi en samarbetsplan som kommer leda till mer av lätthet, sinnesro eller annat du önskar i ditt liv. Allt sker med full sekretess.

Jag coachar genom samtal, därför säger jag samtalscoach.
En del väljer att kalla det för livscoach.