Välkommen att ta kontakt!

Jag uppskattar kontakt – från dig som privatperson, egenföretagare, representant för förening eller för företag med personal. Bara att höra av er ifall ni har frågor eller är nyfikna på vem jag är och vad jag skulle kunna bidra med. 

Ett kostnadsfritt kartläggningssamtal för privatpersoner/egenföretagare tar 45-60 minuter och sker över telefon. Om jag då känns rätt för dig så sätter vi en plan och samarbetar steg för steg, till dit du önskar komma.

Om ditt företag/din förening önskar stöd till fler medarbetare/ledare/grupp så pratar vi om era behov och önskemål, ramar in det hela och därefter lämnas offert.

Allt sker med full sekretess.

Registrerad enskild firma, innehar f-skattsedel.

Ibland hamnar vi lite vilse, ibland kör vi till och med fast. Mänskligt. 

Vad händer om vi i detta läget gasar och gasar…? 

Risken är att vi fastnar djupare och priset blir onödigt högt för vägen tillbaka. 

Dags att kontakta en ”mänsklig bärgare” för att hamna på rätt körbana igen?
Jag finns här och är bara ett meddelande bort.

Det är modigt att be om hjälp! Efteråt är det lätt att tänka -”varför tog jag inte steget tidigare?”